Tillbaka till Barn & unga

Scout

Scout träffas antingen i Tingvallakyrkan eller i Mariebergsskogen. Oftast flyttar vi in i kyrkan efter höstlovet och ut igen efter sportlovet. Tiden är tisdagar kl.18.15-19.45 i regel. Några lördagar ersätter tisdagarna.

Vi kan ta emot fler scouter, särskilt i de yngre åldrarna, dvs från 8 år. Vill du veta mer? Kontakta pastor Anneli Sandberg eller mejla till scout@kyrkanicentrum.se Du kan också använda anmälningslänken lite längre ner på sidan. Första vanliga scoutträffen våren -22 är 1 februari, men de riktigt datorintresserade scouterna tjuvstartar redan i januari med att ta märket KODA. Vi planerar också för hajk i mitten av maj och läger på Ladtjärn 18-22 juni.

Familjescout – barn och vuxna tillsammans – träffas vissa lördagar, 10-13, är ute, lär oss, har andakt och grillar korv. Alla familjekonstellationer är välkomna! För mer information, kontakta pastor Per-Ulrik Johansson, 070-965 4933. Första träffen för vårterminen -22 är lördag 5 februari.

scoutläger...
Scouternas motto är: ”Vi gör scouter redo för livet”.

Vi lär oss att bry oss om varandra och naturen samtidigt som vi har roligt ute. Vi utmanas till möten och att växa som individer och tillsammans. Läs mer på Equmenias hemsida och Scouternas hemsida.

Alla som har fyllt 8 år och uppåt är välkomna!

Tonårsscout blir man när man är 13 år och uppåt

Kontakt: scout@kyrkanicentrum.se

Är du intresserad att vara med? Anmäl dig här:

http://www.scouterna.se/hitta-scoutkar/scoutkar/smu-i-karlstad/
.
Scout - brasa
.

.
.