Tillbaka till Barn & unga

Scout

De flesta av våra scoutledare – här på ledarutbildning i maj 2022.

Scouternas motto är: ”Vi gör scouter redo för livet”. Scout träffas antingen i Tingvallakyrkan eller i Mariebergsskogen. Oftast flyttar vi in i kyrkan efter höstlovet och ut igen efter sportlovet. Tiden är tisdagar kl.18.15-19.45 i regel. Några lördagar ersätter tisdagarna.

Vi kan ta emot fler scouter, särskilt i de yngre åldrarna, dvs från 8 år. Vill du veta mer? Kontakta pastor Anneli Sandberg, 070 965 49 30 eller mejla till scout@kyrkanicentrum.se. Du kan också använda anmälningslänken lite längre ner på sidan. I mitten av maj åkte vi på hajk på Jäverön, och 18-22 juni har vi läger på Ladtjärn.

De lite äldre scouterna träffas ungefär en gång/månad tillsammans med scouter från närområdet. I augusti planerar vi en kajakhajk tillsammans!

Stubbjakt på Göteborgsudden – en liten spårning utan att tävla med mål på Vänerns strand.

Patrullen De Glada Älgarna på äventyr i Sälenfjällen februari 2022.

Familjescout – barn och vuxna tillsammans – träffas vissa lördagar, 10-13, är ute, lär oss, har andakt och grillar korv. Alla familjekonstellationer är välkomna! För mer information, kontakta pastor Per-Ulrik Johansson, 070-965 4933.

scoutläger...

Vi lär oss att bry oss om varandra och naturen samtidigt som vi har roligt ute. Vi utmanas till möten och att växa som individer och tillsammans. Läs mer på Equmenias hemsida och Scouternas hemsida.

Alla som har fyllt 8 år och uppåt är välkomna!

Tonårsscout blir man när man är 13 år och uppåt

Kontakt: scout@kyrkanicentrum.se

Är du intresserad att vara med? Anmäl dig här:

http://www.scouterna.se/hitta-scoutkar/scoutkar/smu-i-karlstad/
.
Scout - brasa
.

.
.