Tillbaka till Barn & unga

Babyrytmik

På grund av pandemin har Babyrytmiken gått över till digital rytmik. Välkommen på onsdagar 11.15!

Om du vill vara med så skicka ett e-mail till elvy@kyrkanicentrum.se och tala om det, så skickar hon tillbaka en zoom-länk.

Babyrytmiken är en nära stund med musik och dans där du har ditt barn i fokus. Rytmiken varar en termin, men du kommer de gånger som passar dig. Vi träffas normalt på onsdagar 11.15-12 under terminstid och håller på i 45 minuter. Ingen anmälan eller avgift.

På måndagar och fredagar kl. 9.30 – 14.00 samt onsdagar 12 – 16 finns i normala tider Öppna Förskolan – ingen anmälan. Se mer under rubriken ”Öppna Förskolan”!

Frågor? Kontakta oss på telefonnummer 054 153880 eller skriv till rytmikledaren och vår förskolepedagog elvy@kyrkanicentrum.se