Tillbaka till Gudstjänst och andakt

Konfirmera dig naturligt

Tingvallakyrkan bjuder in dig som till hösten börjar årskurs 8 att delta i konfirmationsläsning med lätt friluftslivsinriktning. Kanske är du eller har varit scout, eller kanske gillar du helt enkelt att vara ute.
Vi eldar, vandrar och pratar om tro, tvivel, bibel, fred, miljö, kärlek och deltar i några gudstjänster.
(OBS! Man behöver inte ha varit scout för att vara med.)

Vi är nu 7 konfirmander anmälda.

Vi börjar med en gemensam träff för konfirmander och föräldrar den 13 september kl 18.00 i Tingvallakyrkan. Vi återkommer med tider och stunder för läsningen, vi försöker dock hitta tider som passar alla; eftermiddagar, några lördagar osv.

Vi tar ut ett självkostnadspris på 1400 kr

Då ingår Bibel, material, hajk och läger, och ett fint kort som tas vid läsningens slut.

Anmälan och info – Skicka ett mail till per-ulrik.johansson@kyrkanicentrum.se med:
Blivande konfirmandens namn, adress, födelsedata, hem-telefonnummer, mobilnummer
målsmans namn, mobilnummer och mailadress.
Avgiften betalas in på Tingvallakyrkans församlings pg 37 24 30-9 senast 31 januari 2018. Det går att dela upp betalningen på flera tillfällen. Glöm inte att skriva med konfirmandens namn vid inbetalning!
Du är naturligtvis välkommen att höra av dig till Per-Ulrik Johansson tel 054-2244482 om det är något du undrar.

Konfaläger 2008

Gruppen från Karlstad som var med på Konfirmandlägret 2008. Totalt var där 70 konfirmander och 20 ledare.