Information till medlemmar

Tidigare veckobrev hittar du här

Veckobrev v.2.2021

Äntligen lite vinterväder! Jag vet, alla kanske inte är lika glada med tanke på väglaget, men det lyser upp tillvaron lite grand. Snart är det dessutom Semmel-säsong. Jag ska erkänna att jag tjuvstartat. Så det finns en del att vara tacksam över trots allt.

Vi är också glada för att tekniken fungerar så bra vid livesändningen av gudstjänsterna. Vi får många glada tillrop vilket är roligt.
Det är också roligt att få höra att det är många som hör av sig till varandra och pratar en stund. Det betyder mycket. Fundera gärna om det finns någon mer du skulle kunna ringa till.

Tyvärr tvingas vi ställa in tillsammanseftermiddagen på söndag 17/1 efter gudstjänsten eftersom det fortfarande är begränsat till högst 8 deltagare. Alltså ingen korvgrillning på Sandgrundsudden.
Tanken är att vi fortsätter med livesända gudstjänster på söndagarna och att hålla kyrkan öppen tisdag-onsdag kl.14-16 och torsdag-fredag kl.10-12 så länge smittspridningen gör att begränsningen till 8 st finns kvar. Vi fortsätter också att livesända morgonandakterna på onsdagar. Fredagarnas morgonandakter fortsätter vi med åtminstone januari månad ut.

Det är svårt att planera just nu eftersom vi inte riktigt vet hur länge situationen är som den är, men det finns lite idéer som vi återkommer till bla digitalt kyrkkaffe, pilgrimsvandringar med högst 8 deltagare, bibelsamtal via zoom osv.

Det bästa är om man kan tita in på hemsidan tingvallakyrkan.se lite då och då för den senaste informationen. Det går alldeles utmärkt att höra av sig via telefon också.

På tal om telefon så har expeditionens nummer 054-153880 krånglat, men vi hoppas att det ska fungera from måndag. Övriga telefonnummer finns här på hemsidan.

Till sist några ord av Martin Lönnebo som jag delade med mig av vid onsdagens morgonandakt. Ord som kan göra till sin dagliga bön om man vill.

”Gud, du är gränslös, du är nära. Du är ljus och jag är din.”

Hälsningar Per-Ulrik Johansson