Livesändningar – instruktion

Vi sänder våra gudstjänster och andakter live på annonserad tid. Vi sänder via Facebook, men du behöver inte bli medlem där för att kunna följa sändningen.

När du klickar på länken, kommer du till ett fönster som ser ut så här:

Längst ner finns två knappar där Facebook ber en logga in, respektive skapa konto. Ignorera dem. Klicka bara på videon ”Gudstjänst i Tingvallakyrkan”.

För att få helskärm på videon som startar, håll musen över videon och klicka på markerad pilikon:

Våra sändningar är mycket enkla, sker med mobilkamera och en extra mikrofon. Ljud och bild håller alltså inte ”TV-mässig” kvalitet, men vi hoppas att detta är ett sätt att ändå känna sig delaktig i gudstjänster och andakter i vår kyrka. Påskdagens gudstjänst  fick läggas i ett särskilt inlägg på facebook. Videon ligger kvar på facebooksidan (hela påskdagens gudstjänst i särskilt inlägg) men tas bort efter några dagar, av upphovsrättsliga skäl.