Tillbaka till Barn & unga

Scout

Scout är en grupp barn och ungdomar som träffas antingen i Tingvallakyrkan eller i Mariebergsskogen. Oftast flyttar vi in i kyrkan efter höstlovet och ut igen efter sportlovet. Tiden är tisdagar kl.18.15-19.45 i regel. Några lördagar ersätter tisdagarna.

Bilden är från ”Stubbjakten” i maj, då scouterna gick en bana med olika utmaningar ut till Göteborgsudden. I ”normaltider” har vi läger en eller två gånger per år och kanske patrullen åker på hajk. Vi smittsäkrar vår verksamhet genom att alltid vara ute, hålla avstånd och se till att det finns möjlighet att tvätta händerna. Höststarten sker 7 september i Mariebergsskogen. Just nu söker vi ledare till vår verksamhet. Vill du veta mer? Kontakta pastor Anneli Sandberg eller mejla till scout@kyrkanicentrum.se

Familjescout – barn och vuxna tillsammans – träffas vissa lördagar, 10-13, är ute, lär oss, har andakt och grillar korv. Alla familjekonstellationer är välkomna! För mer information, kontakta pastor Per-Ulrik Johansson, 070-965 4933. Första träffen för hösten är 11 september.

scoutläger...
Scouternas motto är: ”Vi gör scouter redo för livet”.

Vi lär oss att bry oss om varandra och naturen samtidigt som vi har roligt ute. Vi utmanas till möten och att växa som individer och tillsammans. Läs mer på Equmenias hemsida och Scouternas hemsida.

Alla som har fyllt 8 år och uppåt är välkomna!

Tonårsscout blir man när man är 13 år och uppåt

Kontakt: scout@kyrkanicentrum.se

Är du intresserad att vara med? Anmäl dig här:

http://www.scouterna.se/hitta-scoutkar/scoutkar/smu-i-karlstad/
.
Scout - brasa
.

.
.